Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
orsianyu

Az első bejegyzésem :)

Márkiné dr. Tóth Orsolya · 6 hónapja
Blogomat az új Életem indulásától kezdem. Az új Életem pedig akkor kezdődött el, amikor megismertem az én drága Férjecskémet 2015. februárjában. Persze akkor még nem tudtam, hogy később a Férjem lesz és azt sem, hogy születni fog egy csodaszép Kisfiúnk (Lacika).
Rólam tudni kell, hogy sosem voltam férfifaló: egy kezemen meg tudom számolni a kapcsolataimat. Én mindig is az a tipikus háttérben meghúzódó, csendes, mindenkivel kedves lány voltam, nem vágytam "rivaldafényre". Amikor megismertem későbbi Férjemet, már évek óta szingli voltam és nyugtáztam magamban, hogy ez az állapot nem is fog változni, hisz' kinek kellenék pont én?! Lacinak kellettem és Ő is nekem. :) Ez most sablonos szöveg lesz, de igaz: megtaláltam a másik Felemet és amíg élek el sem engedem Őt. Kevés olyan JÓ EMBER él ezen a Földön, mint Ő. Halkszavú, kedves, dolgos, szeret porszívózni (maga a főnyeremény) :) és imádja a Családját, na meg elvisel engem... ami valljuk be, hatalmas teljesítmény :)
Három éve vagyunk együtt, egy éve házasodtunk össze. Kisfiúnk 2017. augusztus 2-án született és immáron 9 hónapja bearanyozza a mindennapjainkat! Elmondhatom magamról, hogy nagyon szerencsés ember vagyok, mert ilyen Férjjel és Gyermekkel áldott meg a Sors! Nehézségek mindig vannak és lesznek is, de azért (is) élünk, hogy ezeket megoldjuk, felülkerekedjünk rajtuk.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Márkiné dr. Tóth Orsolya
Sziasztok! Engem Márkiné Tóth Orsolyának hívnak, jelenleg a 9 hónapos Kisfiammal vagyok itthon. Szeretek írni, szeretem "kiírni" magamból, amit érzek, amit gondolok, ami fáj, ami boldoggá tesz. Ezért hoztam létre ezt a blogot, ahol a mindennapjaimról olvashattok, és betekintést nyerhettek az életünkbe, nem mellesleg én is kiélhetem az írás iránti "szenvedélyemet". Fogadjátok szeretettel :)